STUDENTEN M.M

I torsdags var det dagen med stor D. STUDENTEN. Champagnefrukost i busbacken vid 06-tiden och sedan vidare till skolan för Guldtrofén mellan 8.30-11. Vid 15-tiden small det och vi for ut på lille trappan som galningar, FY FAN VAD VI ÄR BRA! Och nu är det slut. Känns bra, jävligt bra. Men trist också, kommer sakna alla classmates, ni är grymma!
Festen fortsatte lite halvlugnt hemma sen nga timmar innan det blev ännu en sväng till stan för att ha lite förfest hos Lisa. Där gick det vilt till, men kul hade vi! Vidare ut till studentfest vid 23-tiden och det blev en kväll att minnas iaf! =) Askalas på flera punkter liksom, men jag minns iaf allt (tror jag), och det är väl huvudsaken. Tack allihopa för kanonkväll! =D=D

Fredagen blev väldigt lugn, vissa skulle ju upp och tävla lördagmorgon... Var på brorsans avslutning och sen trimmade jag L en stund. W hade tappat en sko så hon fick vila.. Icke bra! Tur att hovis offrade sig och åkte ut en fredagkväll, tack för det!
Tre timmars sömn (tack vare att ngn märklig typ ringde och väckte mig för att sedan prata i typ 30min?!;P) innan det var dax att kliva upp och åka till Östersund. Tävlade förutom W även en kompis häst. Den var felfri i 110n och precis utanför placering för att sedan debutera 120 med två nedslag. Riktigt bra då det var väldigt kuperad gräsbana som sög en del, man kände sig nästan som en fälttävlansryttare stundtals för det gick upp o ner hela tiden! Det regnade dessutom oavbrutet hela meetinget så det sög nog en del redan på lördagen...
W var trots att jag trimmade henne på morgonen när vi kom fram väldigt, väldigt pigg... Så det blev en hel del bus, men hon gjorde ändå en bra runda i 130 med ett nedslag på en oxer i nedförsbacke på en väldigt lång anridning från ett räcke. Blev lite stark och hamnade lite för nära inpå. Sånt som händer, lite för ofta kanske med en sån häst som vill lite "för" mycket.. Det blir nog bra om nåt år när styrkan sitter och hon kanske kan ta lite mer tid på sig =)

Dagen har varit lugn. Regnet har bokstavligen ÖST ner hela dagen, så jag inledde med en sväng på Birsta och avslutar här. Har hunnit med stallet en sväng också. Trimmade L lite idag också och han var piggelin!
Nu ska jag snart sova! =) 
Tjingeling!


 

1 DAG KVAR!!!

Till STUDEEEEEEEEENTEN!!! Sjukt, overkligt, ofattbart. Snart är det dagen D, känns väldans nice! Igår så var det lunch med klassen och lite förberedelser inför torsdag, det kommer bli tomt när allt är slut, usch usch usch! :(

Annars har det varit lugnt sen sist. L fick nya dojjor idag, red honom en liten runda sen och det gick bra. Därefter blev det hoppning med Okke på färsta, kändes finemang! Avslutade dagen med att hoppa W också på färsta, och även hon gick kalas, åtmonstone när hon hade taggat ner lite.. =)
Dagens prestation var mina 6km på cykel till stallet.. Alltså allvarligt, jag har inte cyklat på flera år!! Galet jobbigt var det, inte kul! =P Men jag överlevde, och ska sanningen fram så var det nog välbehövligt.

Ha ett fint liv, det ska jag ha! Pepp inför torsdag, jajjamensan! :D


EN TRIPP TILL BORENSBERG...

..Och såklart världens bästa Mallan! :D
Åkte ner i måndags, var väl framme runt 15-tiden. Från o med den minuten fram tills 13.03 i fredags när jag tog tåget hemåt igen har det varit full rulle! Vi har haft galet roligt som alltid. Flängt runt o kollat på lite hästar, bl.a. två vändor ner till Victoria Almgren i Värnamo =)  Sen har vi hängt en eftermiddag på Jakobslund med världens bästa Kristin också, sjukt nice! =D Fick ta nga varv på bjässen Goofy också, han är drygt 180cm hög.. Men shit vilken känsla han gav!!

Hem åkte jag som sagt i fredags.. Alldeles för tidigt om man frågar mig. Men plikterna här hemma kallade, tråkigt men sant. Saknar er där nere, ni är guld värda <3
Idag har jag jobbat o slitit. Eller... Imorse var jag upp kl 8 för att åka till stallet. Duktigt värre. Red W en sväng o hon var galet pigg. Sen tömkörde jag L en kortis också och var riktigt fin. Tyvärr så har han tappat en sko sen under dagen så nu får han väl vila nga dagar igen innan hovis kommer..... 

Började jobba kl 13, sen har det varit full rulle till 21.15. Mycket folk har de varit, ganska nice för då går tiden fort =) Men å andra sidan så är jag sjukt trött nu.. Inte lika kul. Allmänt seg o depp, hatar det men that´s life. Imorgon är en ny dag, förhoppningsvis med en Linn på bättre humör =)

Nu är det bedtime! Natti =)

RSS 2.0