Sammi är såld

Jag har sålt min drömhäst. Världens finaste Sammi har flyttat till en jättegullig tjej i Dalarna där han förhoppningsvis kommer bli minst lika älskad som han varit hos mig. ♡






Aug. 30, 2014

Vaknade upp imorse och blev lätt förvirrad över flera grattis-hälsningar på fb, fick fundera en stund över vad jag gjort som var värt ett grattis innan jag insåg att jag fyllde år idag. Åren bara springer iväg. :)
Har blivit firad med tårta och fina hästar, på en i övrigt ganska lugn dag där jag ridit några och sedan förberett Balou och Daimen som ska visas på Kvalitéts imorgon.
Blir en tidig morgon så dax att sova lite, natti!

Aug. 24, 2014

Många bollar i luften för tillfället men inte mycket intressant att skriva om här. Är precis hemkommen från en jättetrevlig vecka på Grevagården och Champion of the Youngsters tillsammans med min mamma och två kusar, Daimen & Våfflan. Årets bästa tävling har haft otur med vädret men fantastiska arrangörer har löst allt klanderfritt. Hästarna har varit duktiga och Daimen gick till final i 4-årsklassen trots att han sprang som en avlöning i båda kvalklasserna, motsatt problem motför i Hammarö senast ;) I finalen inledde han däremot fantastiskt men sen missade jag lite och fick ett nedslag och då blev det lite springigt igen, dock mycket bättre än föregående dagar så tror vi är på helt rätt spår igen :)
Våfflan har också gjort jämna resultat, fin kuse :)

Nu har jag precis fått pizza, ska ta huvudvärken till sängen och försöka sova bort eländet till imorgon. Händer en del kommande vecka, ska försöka uppdatera er lite bättre :)


Finaste Northern Diamond♡ (f. 2010 e. Diamant de Revel-Calypso II)





Aug. 06, 2014

Äntligen lite svalare luft, känner mig så mycket piggare direkt, skönt :)
Hästarna har också uppskattat det behagliga vädret och alla känns fina. Ikväll har jag hoppat Sammi och Våfflan lite för Arnold, Sammi var glad över att få vara med igen och tyckte det var hejigt :) Våfflan fortsätter att kännas bättre och bättre, och även han känns otroligt glad :)

Elin tyckte jag såg lite kär ut och fixade en bloggbild på mig o Våfflan som dock inte riktigt visar mitt kära ansiktsuttryck ;)

St Hippolyt

Fick en fråga om jag ger mina hästar foder från St Hippolyt, vilket vi alla på Loviseholm gör. Jag använder deras Naturmüsli kombinerat med havre samt deras mash. Tycker att samtliga hästar blivit finare i kropparna och blankare i pälsarna, och dessutom tycker dom det är jättegott :)

Aug. 02, 2014


Loviseholm står sig på alla nivåer, idag kom vi 2a i första omgången av div 2 med ett gäng orutinerade kusar :)


Våfflan spanar på lagkamrater :)


Aug. 02, 2014

Kan någon bara förklara för mig hur jag förtjänat att stå med alla dessa fantastiska hästar i stallet?! Idag har jag haft en trevlig dag i Askersund med fint folk och en ännu finare Våfflan. Han hoppade jättefelfritt i sina starter, så härlig häst :)
Som alltid så tar det längre tid än planerat att vara på tävling, ägnade sena eftermiddagen hemma åt att pussa på hästarna som chillat i hagen och köra ett putsrace. Imorgon ska jag göra ett trimrace istället, taggad!





RSS 2.0