Lite men mycket på samma gång

Dåligt bloggande sista veckorna, det har varit tävlingsfritt förutom någon liten kvällstävling med 4-åringar och i övrigt har jag ägnat all tid åt ridning här hemma. Soccoro MB är tillbaka i träning efter välförtjänt semester och matchas nu liksom övriga 4-åringar mot champion of the youngsters och 4-årschampionat.
 
Utöver allt vanligt vardagligt så har jag tagit beslutet att ta "nästa steg" i livet. Detta innebär en flytt av verksamheten till Askersund och familjen Willéns anläggning. Jag har haft många fantastiska år här på Loviseholm och har så många människor här att tacka för så mycket, och kanske allra mest Elin som trott på mig, hjälpt mig, tjatat på mig och stöttat mig. Utan henne hade jag aldrig varit där jag är idag. Elin och övriga Loviseholm lär dock inte slippa mig helt framöver heller, det är inte så långt avstånd att det inte går att åka och träna.. ;) 
Någon gång är det ändå dax att gå vidare och nu kändes det som rätt läge. Jag och Robert har redan påbörjat ett samarbete där vi bl.a. äger Soccoro MB tillsammans vilket är otroligt roligt. 
 
På onsdag flyttar jag mitt pick och pack, och det ser ut att ta full fart direkt - Stallet är i princip fullt från start och redan på fredag inleds 3 dagars tävlande i Askersund med 8 hästar för att sedan fortsätta 3 dagar i rad på Sundbyholm med i runda slängar 7 hästar. 
Nu kan det vara dax att sova lite, på återseende! 
 

Galet varmt

Plötsligt kom sommaren, och det med besked. Runt 30 grader nu flera dagar och nästan stillastående ute, dom flesta älskar det men jag blir helt körd i huvudet. Har gått all in med extremtidiga mornar (börjar bli en vana, undrar hur tidigt man kan vänja kroppen att gå upp egentligen?) och har sedan befunnit mig inomhus några timmar när det varit som varmast istället. 
I torsdags gjorde de nyaste stjärnorna i stallet, Quintador  (f.11 e. Quincento-Landor S) och Carnelito (f.11 e. Carell-Calypso II) tävlingsdebut. Otroligt duktiga och fina båda två, blir roligt att följa dem framöver. :)
Lyckades sedan tillsammans med grymma hästägare anmäla och få med 5 av 6 hästar till Champion of the youngsters i augusti, 4-årsklassen var full på 50 sekunder.... Vi har iaf med 3st 4-åringar, en 6-åring och en 7-åring, blir en rolig helg!
Quintador på tävlingsdebut :)
 
Imorgon ska jag till Köping en sväng och hoppa ett par varv på Calippo, sedan håller jag tummarna för en ny något svalare vecka ;) 
Tjingeling!
 

RSS 2.0