Mycket har hänt på kort tid

Har sen sist jag uppdaterade här hunnit en hel del. Tävlat i Örebro och Mariestad, alla hästar har hoppat strålande fint. En sväng till Flyinge har också hunnits med, denna gången var det Wilmina och Daimen som åkte med, båda gick jättefint och vi fick bra hjälp för att komma vidare ytterligare ett trappsteg.
Ibland går det dock fort i svängarna och bara en vecka efter Flyingevistelsen så var min fina, fantastiska Northern Diamond såld. Planen har aldrig varit att sälja honom redan men för att överleva i den här branshen är det ibland svårt att säga nej när det finns en kund. Nu hamnade han hos otroligt duktiga Antonia Andersson som har alla möjligheter att ge honom rätt matchning, och det ska bli roligt att följa dom framöver. Vissa hästar tar dock emot mer än andra att sälja och det har varit ett par riktigt jobbiga dagar sedan jag lämnade honom.
Northern Diamond, f. 2010 e. Diamant de Revel-Calypso II
Tomma boxar brukar dock fyllas på snabbt igen och idag kom en ny kuse, 4-åriga "Hugo" e. Contendros-Graf Top, som vi tror kommer bli jättefin. Han är stor och ännu lite valpig men har visat upp jättefin hoppning, blir spännande att följa. Ytterligare nyheter är på G, det rullar på nu skulle man kunna säga. :)
 
På återseende!
 
 

RSS 2.0