Välkommen 2017

Efter ett par dagar i Sundsvall helgen innan jul har vi jobbat på som vanligt över julhelgerna :) Alla hästar känns fina, pigga, glada och fräscha såhär inför kommande tävlingssäsong, och jag börjar faktiskt längta tills "kaoset" drar igång igen! 
Det känns extra roligt när vi börjar få till ett upplägg och koncept som känns bättre och roligare än någonsin, vi har massor av riktigt fina hästar i stallet och det finns en hel del planer för framtiden. 
Jag har försökt ta tag i att bli bättre på att ta mig tid för att åka och träna på Loviseholm, det har blivit alltför sällan men nu har jag tagit mig iväg med ett par hästar två veckor i rad och det är så roligt och nyttigt. Kommer aldrig komma ifrån att Loviseholm känns som "hemma" och jag har Elin och Arnold att tacka för så mycket. Inte bara för all hjälp jag får och har fått med min ridning och mina hästar utan inte minst för att jag fått lära mig vad som krävs för att driva en egen verksamhet och kunna leva på hästarna, och att hårt arbete alltid lönar sig. :) 
 
En liten men naggande god skara av hästarna hos oss, Fairy Queen  (Quality Time - Clinton), Gazelle MF  (Chicago Z-Landlord), Enya Northern (Ziezo- Escudo I), Torninjo CH  (Zorro -Elmshorn), Curly Sue QBS (Tornesch - Irco Mena) och Cher Petite (Chacco Blue - Perigueux). 
 

RSS 2.0