Förkylt

Det är lite förkylt här... Jag snorar som värsta snorproduceraren, största problemet är när man ska sova på nätterna. Igår var jag dödligt seg hela dagen, men efter att ha knaprat en hel del olika tabletter hela dagen så är jag faktiskt mycket piggare idag! :)
Har idag bl.a. hjälpt Moa med Hatten som var helt grym idag, joggat Ian som också var grym och sedan hunnit rida ett par hästar till.
Nu har Moa åkt iväg till Lidköping på tävling, jag sitter och snorar i soffan och laddar inför morgondagen :) Ska snart duscha o sova, kanske kika på nån film eller så!
Natti :)

Indestructible

Skulle man kunna säga! Jag och Moa har härjat fritt idag, Elin har fått influensan och är jättesjuk fortfarande, jättesynd om henne! Blir bara en snabbis för jag måste sova, blir nog en liknande dag imorrn.
Vi har iaf fixat med lite allt möjligt, visat hästar för kunder och fixat lite till! Bra dag, jag börjar känna mig som vanligt igen - Och den känslan gör mig bara ännu gladare!
Full rulle helt enkelt, nu ska jag sova lite!
Natti! :)


Fina hästar

Hade fullt upp imorse, var själv i stallet fram till efter frukost och med tanke på att det var 20 minusgrader så hade vattnet såklart fruset i alla lösdrifter. Trots att jag var ute ganska exakt kl 7 så hann jag bara fodra, tina lösdriftsvatten i typ 45 minuter (....), släppa ut hästar och sopa innan 9.30, helt sjukt!
Efter frukost har jag dock haft hjälp hela dan, helt grymt :) Har hunnit rida ett litet gäng hästar, i förmiddags trimmade jag Eljest så kändes kalasfin. Sedan linade jag Moas inridningshäst "Hatten" som var pigg och glad :)
Efter lunch började jag med att trimma Querida som blev riktigt fin efter en stund, fina hästen! Hann därefter trimma lite på W som var lite piggelin men fin. Avslutade med att trimma lite lätt på Ian som var piggelin, och fin! :):)
Bra dag helt enkelt! Nu har jag ätit pizza, kvällsfodrat, kollat solsidan och funderar på att gå och sova! Jag kommer nog vara piggast imorgon, Elin och Moa åkte nog från Borås för bara en stund sen.....
Natti! :)

Tolfte februari

Snart har halva februari gått! Helt galet, bara nga veckor kvar till Bruksprov! Hade hjälp av Jonas i förmiddags med mockning o lite sånt, kalas! Hann med att trimma Eljest och F innan lunch. F var en ny bekantskap för mig, supertrevlig häst!
Lagom till lunchningen kom Malin som är och hjälper oss lite ibland, guld värt! :) Hon och Niklas (Claudias bror) fixade lunchen, så när jag var klar så var vi redo för att gå in och käka.
Efter lunch har jag trimmat lite på Ian och Galax. Jag och Ian har blivit lite kära, han var vild och glad idag, brallade o busade som aldrig förr - positivt! :) Kändes dessutom otroligt fin när han hade lattjat lite, kul!
Även Galax kändes fin, han har ju tagit det lite lugnt ett tag så var pigg och glad!

Stallet var klart vid 17-tiden, jag gick in strax därefter för att hinna åka på ett litet äventyr nu på kvällen, spännande! :)
Imorrn har jag hört att bästa Alex ska komma och hjälpa mig på förmiddan, det blir grymt!
Natti! :)

Fredagstime!

Vintern är tillbaka, med besked! Det har snöat och blåst oavbrutet i över ett dygn, vi har säkert fått drygt 3 dm snö!
Igår red jag nga hästar, hoppade bl.a. lite på W som kändes väldigt fin! :) Hjälpte Moa att packa lite inför Borås också, och att få in allt i lastbilen. Ganska spännande med tanke på att det var snorhalt på rampen när vi skulle få upp skåp, höbalar och diverse andra saker. Tur att vi hade Jonas med oss med lite riktig styrka.. Haha!

Idag har jag bara hunnit rida Ian och Morsan, som båda var kalasfina! I förmiddags rastade jag småhingstarna medans Moa, Daisy och Elin packade ihop det sista och hästarna innan dom åkte till Borås.
Nu ska jag snart sova, imorrn blir det full rulle!
Tjingeling! :)

Sakta men säkert

Börjar sakta men säkert hitta motivation igen, känner mig visserligen fortfarande väldigt upp o ner i humöret - Men nu är jag i alla fall tillbaka på Loviseholm där jag trivs som allra bäst. :) Kom fram igår vid 14.30-tiden, hann sedan med att rida fyra hästar, fodra lite och hjälpa Elin med nga hästar. Vi kom in strax innan 23, ett glas oboy, en dusch och sen sängen :)

Idag har vi städat o fixat ridhuset hela förmiddagen, trimmade sedan W lite efter lunch. Hon känns riktigt fin, håller alla tummar jag har, kan tyvärr bara räkna det till två, för att hon får hålla ihop nu! Vore så himla roligt att ha med henne på lite tävlingar i år. :)
Nu på kvällen har jag tränat med B för Arnold. Red som en kratta första timmen på en lite okoncentrerad B, dålig kombo och var ganska nära att börja med frimärkssamling omgående, men tog mig i kragen och avslutade lite bättre iaf. Som den hoppar mellan varven :)

Nu ska jag sova, gonatt!

Sjunde februari

Saknar det jag för en tid sedan hade.. Den tiden när allt bara var positivt, och livet trots motgångar ibland ändå gick förhållandevis lätt. Jag är rädd. Rädd för att förlora mina chanser, mina bästaste bästa vänner och allt som på något sätt betyder nånting.
Det spelar ingen roll hur korkad jag är. Allt som betyder något för mig står lika ostadigt som ett korthus, det är en ganska ny känsla - En känsla som inte bara går att slå bort. Mina tappra försök att gömma känslan misslyckas gång på gång, jag är en svag människa. Jag "skulle må bra av att komma bort lite". Känns inte ett dugg bättre, jag känner mig snarare ännu mer ute på svag is än innan.

Jaja, beräknar landa på Loviseholm vid lunchtid imorrn. Sen ska jag pussa på W, massor.




Nystart

Ska försöka starta om igen, är för tillfället alltså i Falsterbo med min käre mor och lillebror på semester. I hate it, inte min grej att ta det lugnt och inte göra nånting alls! Har som mest varit ute och promenerat långa rundor med hundarna och mammsen, suttit i soffan och degat framför datorn och TVn, och sovit på nätterna. I fredags var visserligen mina kusiner här, väldigt trevligt att hinna träffa dem nån gång, det var länge sen sist. Åt god mat och snackade en massa bara. :)

Har fått rapport av bästa Linnea att Wepzan mår alldeles utmärkt iaf, prinsessan! Så galet sugen på att få igång henne i tävlingsskick igen, har verkligen inte tid att sitta här! Helt meningslöst. Fast, jag har kommit fram till att jag är ganska meningslös. För helt ärligt, egentligen har jag verkligen inget syfte och det finns ingenting jag gör som inte någon annan skulle kunna göra så mycket bättre. Varför jag ändå håller på är en gåta som jag inte riktigt har löst ännu.... Tål att tänkas på, bra de.. För då har jag nåt att sysselsätta mig med ett par dagar till.

Såja, nog om ältande för idag. Skulle ju försöka sluta med det och vara lite positiv istället, gick helt klart sådär..
Ikväll blir det iaf Solsidan, Time Out och Wallander. Finkväll alltså.
Tjingeling

Nästan nedlagd

Bloggen är inte prio ett för tillfället. Imorrn åker jag på någon slags ofrivillig semester söderut i landet, ska tydligen vara borta 5 dagar. Blir säkert kanon, även om jag tror att dom som slipper mig här är gladare än vad jag är. Och säg inte att jag nog kommer må bra av detta, för det är det jag hatar mest i hela världen att höra för tillfället.
Enda positiva är att jag får träffa bästa mammsen och världens bästa lillebror.
Tack o hej.

RSS 2.0