Stämplad fot och lycklig W :)

Har lyckats få en lite blå fot idag, vi skulle lasta några 1-åringar som skulle till betet och en lyckades träffa min fot med en redig smäll.. Lite yrsel, en stunds vila, en vet-flexlinda hårt lindad runt foten och en häst riden - Och så var foten nästan läkt! ;) Inte riktigt kanske, jag har inte vågat ta av vetflexen trots att foten stundtals är helt bortdomnad, den kan gott få sitta tills eländet är läkt.
Har hoppat W på eftermiddan, en serie med "bom-bom-räcke-bom-räcke-bom-räcke" för att få henne lite kvick och med lite mer avstamp. Hon är och har alltid varit väldigt klivig i sin hoppning, saknar lite stuns i avstampet även om hon lätt tar sig över ganska stora hinder. Det blev ganska bra på slutet, hon känns hur som helst fantastiskt fin att rida på just nu, hon är verkligen "back in business"! Hoppas det håller ett tag till nu bara, helst skulle man vilja spara på henne hur mycket som helst, men om hon ska kunna tävla på högre nivå så måste hon ju faktiskt tränas också.. Svår balansgång är det, men det känns lite som att det får bära eller brista. Går det inte den här gången så får hon en ny karriär som mamma. :) Just nu är hon så galet lycklig, hon är nästintill lika vild som hon var som unghäst :)

Lite tråkigt är att alla mina favoriter just nu är vilandes
av olika skäl.. Finaste Sammi står kvar på Strömsholm, får förhoppningsvis (hoppas hoppas..) komma hem i slutet på veckan, men har såklart en lång konvalecens framför sig. Huvudsaken är att han blir bra, hjärtat <3


Eljest
har blivit av med sin manlighet, och har ett par veckors skritt framför sig innan han är på G igen, och Sture vilar för tillfället. Längtar tills grabbarna är på G igen, det är dom som gör dagarna perfekta! :) 

Nu ska jag kika tv, lyssna på musik och sen sova.. :)
Natti! 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej Hej Linn,



och grattis till framgangarna i Vastervik. Snabb fraga : vad har du for avstand i serien du just beskrev (bom-bom-racke-osv)? Har ett litet projekt vid sidan av gallophastarna...



Tack och kram,



- Lotta

2011-05-19 @ 02:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0