SuperSammi och felfria 5-åringar

Bra, men lång, dag i Linköping. Kom dessutom fram till en lervälling som hette duga där stora delar av banan var ordentligt geggig, torkade tack och lov upp helt ok under dagen.
Sammi inledde med att hoppa både felfritt och tillräckligt snabbt för att få pris i första 120-klassen som var en tidshoppning, hoppade inte jättedåligt och var (som vanligt..) helt obrydd av underlaget. Han följer verkligen ingen instruktionsbok...
5-åringarna hade det lite kämpigare i leran. Caresso hoppade egentligen felfritt förutom att han såg spöken i kombinationen, och Calippo rev visserligen bara ett men var spänd och tog i för kung och fosterland för att klara hinder som han egentligen inte behöver blinka för att klara ;)
 
I andra 120-klassen hoppade Sammi lika felfritt igen, SuperSammi helt enkelt! :) Lite för långsamma för att få pris (men mindre än 2sek från den som vann, lite dåligt med valmöjligheter på den omhoppningen kan man säga) men vad gör väl det, det blir en grym liten speedhäst i framtiden och han har gjort två fina rundor idag :)
5-åringarna ryckte upp sig rejält till andra klassen, båda två hoppade avspänt och väl runt hela banan, och 100 % felfritt :) Grymt helt enkelt!
 
Fick väl hemma det tråkiga beskedet att världens bästa farfar gått bort i morse, så tråkigt, han är verkligen en person som stått mig nära under hela livet. Önskar ofta att jag fick bli liten igen och vara hos farmor och farfar under skolloven. Åka skidor, skridskor, gå promenader i skogen, fiska, åka båt, bada i sjön och bara bli sjukt bortskämd. Har helt enkelt många fina minnen att blicka tillbaka på. :)
 
Nu blickar jag fram emot morgondagens tävling med 5 kusar, har käkat överbliven tårta till middag så är så redo jag bara kan bli! :)
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0