Tillbaka på hemmaplan

Som vanligt ett fantastiskt arrangemang kring Champion of the Youngsters. Årets i särklass bästa tävling tack vare teamet kring arrangemanget tillsammans med alla helt otroliga funktionärer som gör ett toppenjobb, är helt förundrad ännu en gång hur alla klarar av att vara så glada, trevliga och tillmötesgående under 5 långa dagar med enorma startfält som troligtvis kräver mer planering och strukturering än vad någon kan förstå.
 
Mina hästar har överlag varit grymma. Toreza H gjorde tre riktigt bra rundor, nåt nedslag här och var men blev bättre och bättre för varje runda, sista svängen helt avspänd, så fin!! :)
Calippo skötte sig också fantastiskt, gjorde även han tre bra rundor och levererar en smått grym känsla. Felfri i första kvalet, ett ner i andra och sedan felfri i consulationklassen. Finns enormt med hoppning i honom, så häftig :)
Sammi har också varit riktigt bra. Har visserligen varit rätt het i alla klasser och spelade ur totalt i fredagens andra kval där det blev på tok för vilt för att jag skulle kunna hålla det inom rimliga gränser, men kom tillbaka i lördagens 125-klass och levererade en mycket bättre runda trots att jag red rätt dåligt. Känns ändå som att han är på rätt väg, han har inte tävlat speciellt mycket i år så ser fram emot mer regelbundet tävlande för hans del under hösten. :)
 
Kom hem idag under eftermiddan, mamma rullade vidare mot Norrland och jag har ägnat tiden åt att packa ur och fixa lite i stallet.
Nu dags att sova, tillbaka till vardagen imorgon!
 
<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0