Duktiga barn :)

Lång dag i Askersund är till ända. Alla kusar skötte sig utmärkt och solen har visat sig från sin bästa sida så har inte gått någon nöd på mig ändå. :)
Corum och Calle inledde dagen med varsin bra runda, båda var oklanderligt duktiga. Corum var otroligt enkel att styra runt och kändes rätt grym, helt avspänd och fokuserad. Sen att piloten inte ställt om huvudet till sommartid och hade grus fulla ögonen dom första två hinderna innan jag vaknade till och kunde göra min del av jobbet är en annan femma :) Även Calle lekte runt, han har verkligen utvecklats något enormt sen sist jag fick äran att sitta på honom :)
Lillan hoppade snäppet högre framåt eftermiddan och gjorde även hon en bra runda, roligt när kusarna utvecklas och jag är rätt bortskämd med att få sitta upp på fina och välutbildade hästar.
Dessutom otroligt skönt att överlag alla våra hästar är fantastiska att ha med sig, står snällt på bilen även när kompisen går ut, sköter sig på framridning/framhoppning och är positiva till alla uppgifter de ställs inför.
 
Nu ska jag snart sova, satte fart när jag kom hem med att fixa klart stallet, rida en kuse och socialisera lite med gänget som kom hem från Lidköping. Kommande vecka är full med aktiviteter som vanligt :) På återseende!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0