Sextonde mars

Dagarna springer iväg som vanligt, hade en bra dag i Filipstad igår med trevliga banor och funktionärer som gjorde allt för att det skulle flyta på så bra som möjligt.
Hade 4 kusar med som gjorde två starter var. Wilma var väldigt spänd i första klassen och överhoppade sig ganska ordentligt men var betydligt bättre till klass två, hon är så otroligt ambitiös och vill nästan för mycket ibland så jag har än så länge svårt att hitta någon jämnhet i det hela. Tanken med henne är att lägga mycket tid på markarbetet hemma för att stärka henne och samtidigt låta henne följa med till passande tävlingar där hon kan hoppa dom lite mindre klasserna och få rutin. :)
Sammi var grym igår, galet jämn för att vara honom :) Tror nästan aldrig det känts så enkelt. Red lite mot klockan i 120-klassen och fick ett missförstånd in i 3-kombinationen där han inte riktigt hann se vart han skulle men var i övrigt klockren :)
Toreza gjorde en bra runda i 110 och debuterade sedan 120 där hon var lite trött och några bommar föll, men hon har verkligen ett hjärta av guld och kämpar på.
Calippo lattjade runt både 115 och 120 felfritt, och hann dessutom hitta på ett o annat trick mellan hinderna.. ;)
 
Idag har jag haft en sån där härlig dag hemma igen, ridit nga kusar och ätit alldeles för mycket tacos :) Nu dax att sova, ny vecka imorgon - igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0