NYSTART

Japp, det är sanningen. Nu ska bloggen igång igen, den har varit lite dissad på sistone pga olika anledningar, men nu är det slut på sådana dumheter.
Har inte hänt så himla mycket mer än vanligt, dock alldeles tillräckligt mycket... Sjukt mycket plugg och en del jobb har det varit, några tävlingar med pållarna har hunnits med och lite annat smått o gott!

Wepzan har hunnit debutera 130, vilket gjordes på SRK sista helgen i mars. Hon gick även två st 130-klasser i Umeå första helgen i april, och har haft ett nedslag i varje. Känns sjukt fin nu och det är så himla roligt! Nga 120-klasser har hon också gått, nu senast i Östjämten i söndags. Felfri i alla utom den på färsta i mitten av mars där hon hade ett nedslag.
Hennes nästa tävling blir i Högbo 7-9 maj!

Leffe har växt en del men ändå tagit sig nga snäpp längre sen sist. Han har gått tre st tävlingar sammanlagt nu, gick en 1m-klass på SRK sista helgen i mars (felfritt) och i söndags gick han 1m-110 i Östjämten där han var felfri i båda.

Nu är ni lite uppdaterade.. Idag är det sista april och det blir som det ser ut just nu utgång ikväll, trewligt! Förhoppningsvis så ska jag väl överleva det och kanske orka med lite plugg imorrn.. Har en hel del för mkt att fixa i helgen.
Sommar har det hunnit bli här uppe i norr också, känns himla skönt. För en knapp månad sen gick jag omkring i tjocka vinterkläder uppe i Umeå, och igår satt vi ute i solen på lunchen!

Tjingeling!

RSS 2.0