Redo för tävlingshelg

Hade hoppdag igår med nästan alla mina hästar, dom kändes överlag jättefina även om jag hade en sån där dag när man är helt blind och inte prickar ett hinder på typ 150 språng. ;)
Aja, det brukar vara övergående och känns ändå bra inför helgens tävlingar. Imorgon gör jag tävlingsdebut med nya Soccoro MB, han har på bara en dryg vecka här hos oss charmat mig totalt, är nog den mest kompletta häst jag haft rid- och hoppmässigt samtidigt som han är helt fantastisk att hållas med :)

Tjingeling!


Produktiv helg


 
Tillbringade hela em/kväll i lördags i Louise ridhus, vi byggde bana ihop och hoppade sedan våra hästar, så roligt och motiverande! :) Jag hade med mig 4-åringarna Crazy Hugo (e. Contendros-Graf Top), Walde (e. Lux Z-Epilot), Soccoro MB (Starkko-Goldstrand) samt 7-åriga Wolfram (Wilton-Acacio). Alla fyra skötte sig utmärkt och kändes jättefina, 4-åringarna gjorde det otroligt bra med alla "titthinder" och hoppade bana i riktig tävlingsstil. :)
Igår fm var jag iväg en sväng till med 4-åriga Philip VT (Cyklon-Stakkato), också han hoppade enkelt runt på allt jag styrde på.
Nu är vi inne på en ny vecka som ser ut att gå i ett. Fredag-Söndag tävlar jag i Kumla med 8 hästar. Fem stycken härifrån och tre som inte står hos mig till vardags. Allt från 4-åringar till mina äldsta hästar ska få lufta sig, roligt att utomhussäsongen är igång!
 
Fina Wepzy i 145-debuten på Sundsvall Summer Horse Show 2011 :)
 
 
 

Nystart på flera håll

Tillbringar nästan dygnets alla timmar i stallet, därav denna bloggtorka. Det har inte hänt något väldigt specifikt sedan Daimen såldes, har otroligt fina hästar i stallet men har såklart saknat min stjärna. Han verkar sköta sig utmärkt i sitt nya hem och är för tillfället två veckor i Drammen på tävling. :)

4-åringarna börjar bli tävlingsklara och ska snart ut på sina första små tävlingar :) Det är ett gäng jättefina -11or vi har i år, så kul!
De äldre hästarna tränar också på fint och gör första utomhustävlingen nästa helg i Kumla.

Fina Soccoro MB (hingst f. 11 e. Starkko-Goldstrand) har flyttat in i stallet. Är otroligt glad och tacksam över att ha fått förtroendet att rida den här fina hästen och jag kommer äga honon tillsammans med Robert Willén som haft honom sedan han var föl.





Nu är det sovdags, i helgen ska jag hoppa fina hästar hos Louise! :)

RSS 2.0