EN SPÄNNANDE DAG

Måsse bestämde rubriken på dagens inlägg.. Så om dan har varit spännande eller inte vete tusan! Vaknade väl kring 10-tiden imorse, degade på ganska så länge med lite mindre grejer här hemma innan jag åkte till stallet vid 14-tiden. Red ut en sväng på Royal (5-årig valack e.Carte d'or), första gången vi var ute själva och det var som vanligt väääääldigt läskigt men han skötte sig bra ändå... Nga mindre missöden när vi hamnade i buskar samt på fel sida om nåt dike, men han blir modigare och modigare iaf =)

Nu på kvällen har jag varit in till klubben och hoppat Wepzan en sväng. Hoppade en 3-komb med galoppbom in. 3 st oxrar med lite varierande utseende. A-hindret var rätt så lågt, mest som "hjälphinder", B-hindret också det ganska så lågt men istället lite längre för att hon skulle hoppa igenom språnget riktigt. Sen avslutade vi med att ha C-hindret lite högre men rätt så smalt, bara för att hon skulle komma upp snabbt från backen. Kände på näset att formen inte direkt är på topp efter vilan, inte så konstigt kanske..... Men med lite serier o styrkegrejer framöver så blir det nog finfint! Avslutade med att hoppa upp henne lite en gång när c-hindret  låg på kanske 140-145, när ska hon börja ta i på riktigt den där hästen?
Kändes iaf riktigt fin, nu laddar vi för lite Gabyträning i Hudik på tisdag :D

Imorrn ska jag först till stallet o se till så att Leffe är redo för att åka när bussen kmr och hämtar honom.. :( Blir supertråkigt, men sånt är livet och det är väl "bara" att gå vidare. Sen blir det jobb 16-20, har riktigt bra jobbpass den här veckan och det känns såååååååå skönt att få vara lite ledig också! Planerar att hinna umgås med lite folk, bl.a. så ska vi ha återträff med klassen på lördag - Ska bli sjukt nice! :D
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Sara

Jaså du ska till hudik å träna, synd att jag aldrig anmälde mig på den träningen. hade vart kul o tränat together :)

W kommer börja ta i när det är dags för WC tävlingar!!!

2009-08-03 @ 17:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0