tjugoförsta december

Det verkar aldrig bli varmt ute igen! När till och med Skåne har minusgrader flera dagar i rad, och dessutom en halvmeter snö på det (!!) så kan man på allvar börja tro att istiden är tillbaka.. Här i Värnamo har temperaturen stadigt legat på -10 idag när det var som varmast, och bra mycket kallare än så både imorse och nu på kvällen...

Skånekvällen skulle kunna få en egen histora.. ;P Men så kul ska vi inte ha, jag kan sammanfatta det med att det var grymt folk, för mycket dricka, en grym återhämtning, och väldigt lite sömn.. Kanske precis som det ska vara med andra ord! =D Söndagen innehåll därav en trött och icke välmående Linn som hasade sig tillbaka till Värnamo med hjärnan nergrävd och bortglömd i den skånska snön. En av fyra hästar ridna och sedan en kväll i soffan med världscupen från London på tvn - Mys!

Idag är jag tillbaka som en ny människa, redo för nya utmaningar ;D Lugna puckar på praktiken där hästarna har varvats ner för lite vintervila resulterade i att jag och Emma ändå nästan lyckades ramla av varsin häst, 2,5-åringen Mireille jobbade på finfint och mockningen tog sådär dubbelt så lång tid som vanligt, men lika glada för det är vi! =D
Jag, Milo och Nicole åkte o hämtade spån efter lunch, slutade med att alla tre såg ut som levande träd eftersom att sågen var igång samtidigt. Dessutom fick vi inte igen lemmen på transporten när vi väl var klara.. Lyckad eftermiddag! ;P Haha! Hem kom vi sådär framåt 16-tiden, då blev det pizza för att återhämta oss lite innan det var dax att ta tag i hästarna här hemma.
Trimmade W en kortis i ridhuset, väldans piggelin var hon.. Men gick bra "som vanligt", viktigt dock att vi varje dag har vår lilla diskussion om vad som gäller här i livet. =) Mojje och Baby gick också en stund var, båda skötte sig finemang! Sen fick Fuxen sig en genomkörare, tokfuxis! Fick jobba massor av halter framför en bom och sedan hoppa två små hinder på diagonalerna där jag kunde ligga och rulla på tills hon coolade ner lite.. Väntade och tog förhållningarna riktigt bra på slutet, finemang det!

Nu blir det sängen! Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0