tjugosjätte december

Julaftonskvällen fortsatte strålande, klart mysigaste julen på vääääääldigt länge har det varit! =)) Verkligen superhärligt att bo tillsammans med bästaste Mallan på en hästgård med alla hästar, och inte ha nånting annat att tänka på. Igår klev vi först upp halv 7 för att släppa ut hästarna, och sen gick vi in och sov vidare till halv 12 (!) när jag väckte den normalt sett morgonpigga Mallan.. ;P Dagen fortsatte sedan med att vi trimmade lite hästar ner i ridhuset, alla skötte sig kanoners! Fuxen fick precis som vanligt jobba mycket cavaletti och småhinder för att så småningom förhoppningsvis coola ner lite, kändes betydligt bättre än tidigare i veckan så det verkar gå på rätt
håll.


W joggade runt lite och kändes även hon riktigt fin.

Idag har vi först varit hos Vicky där Mallan har tränat med Larven och Mdb, film finns här:



Nu på eftermiddagen har vi hoppat mina hästar lite. Det blev en serie med trav in i en studs, ett galoppsprång räcke, ett galoppsprång oxer. Fuxen var först ut och kändes ruskigt läcker! När det blir lite ridbarhet i henne så att man kan reglera lite mer på fristående hinder så kommer hon hoppa precis vad som helst känns det som..

Film:



För er som ev. är nya läsare och har missat filmen från provridningen, så kommer den här..:


Wepzan kändes lite matt idag, mycket möjligt att det beror på att hon fått gå alldeles för mycket i ridhuset på slutet pga underlaget ute (precis som fuxen, men den lilla verkar inte bry sig så mycket..), men hon kändes ändå okej.


Film:


Dax för sängen, natti!

Kommentarer
Postat av: malin

Vi är bara bäst alltså!!!!!!!!!!!

2009-12-27 @ 19:13:52
URL: http://mallizzp.blogg.se/
Postat av: Emma Jonsson

Hallådär :) Hoppas du har det bra där neröver Sverige :) Själv sitter jag här hemma i kylan och vill bara sluta plugget haha..

Tänkte bara säga JÄKLAR vilken fin häst du fått tag på! Sitter och ler åt videon när du provred henne, snacka om humör och egen vilja haha. Du verkar ha gjort ett kanonjobb med henne :)

Kram Emma jonsson :)

2010-02-09 @ 12:42:22
URL: http://emmajonsson.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0