LÄNGE SEN..

Tiden går fort när man har roligt..! Snart tre veckor sedan studenten och det känns som igår.. Snart måste det vara dax för återträff!
Har hunnit med en hel massa sista veckorna. En sväng till skåne, en del jobbpass, ganska mycket häst med tävlingar/träningar m.m och även en del slappande.. Välbehövligt!
I helgen var det dax för Sundsvall Summer Horse Show, och jag kom till start med fyra hästar. Dels W och L såklart, men också med Sofias häst Bandiet och med Jennifers häst Oscar.
I fredags red jag först O och L i 110n. O hade ett pet och L smet på sidan två ggr på en oxer. Båda gick dock riktigt bra trots resultaten.
Sedan gick O och B 120n, där O hade två ner, och B var felfri på hinder men vi hade vissa problem innan start och trampade iväg över startlinjen ca 15 sekunder efter att tiden börjat rulla.......... 2 tidsfel blev det, men felfritt på hinder kändes ändå väldigt bra med tanke på omständigheterna.
W gick en 130 där vi dels hade ett skitpet och sen ett lite större missförstånd som gjorde att vi först kraschade ett hinder och sedan fick lägga en volt, som det kan bli! ;)

I lördags så inledde O i 120n med två pet igen, lite trött efter sina två klasser under fredagen i 30 graders värme helt klart. Sedan gick L samma klass med bravur, felfri fram till näst sista hindret som var en 3-komb, där blev jag lite passiv in och fick styra ut en gång innan vi hoppade vidare resten felfritt. Kanondebut av väldigt orutinerad häst!
B avslutade samma klass med en felfri runda, riktigt roligt. =) W gick sedan 130n och var felfri!! Därmed färdigkvalad till BT, skönt att slippa tänka mer på det. Kändes f.ö kanonfin och riktigt lugn o ridbar.

Söndagen avslutades lugnt, bara W som startade en 130. Även idag felfri och riktigt fin, även om hon kändes lite mattare i sprången än de tidigare dagarna.
3 dagar i 30 graders värme tog ut sin rätt, lite för lite vatten blev det nog där på slutet vilket ledde till 2 dagars ständig huvudvärk i efterhand.. Men det är sånt man får ta. =)

Nu blir de inte mer update idag! Lite sommarvila väntar när jag åker till Skåne i slutet på nästa vecka för lite semester, ska bli sjukt sköööönt :D
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0