SÄSONGSDEBUTEN AVKLARAD..

Jepp, nu var första tävlingen för säsongen över. Kul med hemmatävling, men det blir långa dagar.. Varit borta runt 12 timmar både lördag och söndag, så speciellt mycket annat har man inte hunnit med.
Wepzan gick okej igår, men förmodligen så var musklerna lite trötta, samtidigt som huvudet var överladdat.. Så hon blev stark, springig och tog sig inte tid att hoppa igenom sprången riktigt. Fick ett nedslag på utsprånget i andra kombinationen, räcke-räcke med två galoppsprång.. Inte favvon direkt eftersom att W gärna accelererar istället för att backa av om hon får chansen. Menmen, supernöjd med helgen iaf! =D


Red ju också Sofias pålle Bandiet i 1m på morgonen, han var felfri och gick riktigt bra, ffa sista halvan av banan när han slappnade av lite.

sammanfattningsvis en kanonhelg, herregud vad kul man kan ha liksom! ;) Härligt att träffa alla igen också, nu har vi hela säsongen framför oss, och förhoppningsvis blir det massa roliga helger med alla trevliga och underbara människor! Måsse är ju expert på att visa hur roligt vi faktiskt har... Snygg tjej måste jag säga! ;) Hahaha.


Veckan kommer att bestå av skola, stall, jobb och så avslutningsvis tävling på SRK på söndag. Som det ser ut nu ska jag rida Leffe i 1m, Bandiet i 1m och 110, och så Wepzan i 120.
Nu måste jag till skolan, avslutar med en liten serie som vi hade väldans roligt åt på skolan förra veckan..

Jepp, det är tydligen så man ska göra!
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Erica

den där serien är klockren :)

2009-04-04 @ 19:29:18
URL: http://stardustinthemoonlight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0