UPDATE

Lite dåligt med uppdatering på slutet kanske man kan säga! Har dock haft lite mer än fullt upp, nu är det verkligen sista rycket i skolan och därpå har det varit jobb/tävlingar/snabbresa till skåne m.m.
Nu börjar man se slutet på eländet i plugget iaf. Böckerna ska in och det är nästintill ingenting kvar att göra! Ikväll är det klassfest, kan bli precis hur galet och roligt som helst! =D

Pållarna går superbra nu också, kul kul! Båda två ska åka till Umeå i helgen. L går 1m-110-110 och W går 120-130-130. Under förutsättning att allt känns fortsatt bra med båda så =)
W gick bra i Högbo också när vi var där för nga veckor sedan. Hade nåt nedslag för mycket i båda 130-klasserna men det hade väl sina orsaker kort sammanfattat. Väldans nöjd med henne iaf, det fortsätter att båda gott inför framtiden.

Nu är det snart dax att åka in till skolan. Igår hade vi besök av mormoner och det var riktigt läskigt.. Idag slipper vi iaf det, bara inlämning av lite böcker/betygssamtal o.s.v.
I eftermiddag tänkte jag hinna med en sväng på stallet innan klassfesten också, hur nu det ska gå till.. Den som lever får se!
Hare bra!

Kommentarer
Postat av: malin

usch, mormoner är otäcka:P

2009-05-20 @ 17:26:21
URL: http://mallizzp.blogg.se/
Postat av: Anna

Nästa vecka vet vi.. håller tummarna!!:)Ska jag hälsa till Leif från dig..?;)

2009-05-21 @ 18:45:10
URL: http://annalindberg.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0