FULL FART :D

Det rullar på (och regnar på..) här i smååååland! Trivs som fisken i vattnet, har hur kul som helst och umgås med grymt bra folk!
Wepzan trimmade och hoppade lite i ridhuset igår. Jag gjorde åtminstone ett försök.... Hon var helt galen och brallade mest runt - Men huvudsaken är ju att dom tycker det är roligt! ;) Idag däremot har hon lyckats fastna eller nåt i hagen.. Så nu står hon och har ett äckligt köttsår precis framför bogbladet, och har jääätteont :( Stackars W!
Red fuxen en sväng igår igen, precis som "vilken häst som helst"!! Lilla prinsessan, hon kommer bli så äckligt grym att rida i framtiden..grrrrr vilken liten häst! Hoppade lite "titthinder" och hon gjorde allt utan några som helst tveksamheter - Hoppar bara "lite" större istället. Känns bra bra bra braaaaaaaa! Roligt tycker hon att det är också, går fram i alla gångarter i hela ridhuset och så fort det handlar om hinder blir det eld och lågor i skallen på henne :D
Även Mojje och Baby har börjat jobba lite. Mojje är riden två dagar till nu och sköter sig fortsatt bra. Snart dax att ta fram lite bommar där.. Mer spännande. Baby är en liten klippa och börjar redan nu förstå vad longering går ut på - Duktig tjej!

Nu är det dax att gå ut och kolla till W.. Ska ta en promenix med henne också så får vi se om svullnaden går ner lite..
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: malin

stakars W:S håller tummarna för att såret läker fint!



jag vill även än en gång påpeka att jag aldrig trott nåt annat än att du om nån kan få ordning på monster-fuxen, och jag håller med: hon kommer bli GRYM!

2009-11-19 @ 22:23:26
URL: http://mallizzp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0