IHHHHHHH

Har hänt lite trevliga saker sen sist faktiskt! =) Praktiken rullar fortfarnade på bra, trivs kanon!
I helgen var jag ut med Matilda och Stephanie, började med "förfest", eller ja.. lite mer kallat att vi umgicks lite hemma hos Dennis, för inte var det nån som direkt förfestade.. ;P Sedan åkte vi mot Ljungby där det var tänkt att vi skulle gå på dead by april, men det sket sig så vi hamnade på Harrys istället. Jaja, sällskapet var kanon och det är ju trots allt huvudsaken! =D
Annars har helgen mest bestått av Globensändningar och ridning här "hemma". Börjar bli många hemma nu.. Hemma i Sundsvall, Hemma i Skåne och så Hemma i Värnamo. Men det känns finemang för tusan!

Hästarna går finemang får man väl säga. Fuxen kändes lite trött och sur förra veckan, så hon fick ett par vilodagar för att sedan få jobba lite lätt i helgen. Tömkörde henne lite inspänd i lördags vilket gick otroligt bra, och red ut en sväng själv igår. Också det gick alla tiders, största problemet var att komma upp faktiskt.. Igår testade hon det nya - Att försöka lägga sig ner när jag satte foten i stigbygeln. Lite komiskt, tror dock det mest hade att göra med att jag hade dragit sadelgjorden rätt rejält för att slippa dra den när jag väl kommit iväg....
Wepzan fick sig också en skogstur igår, första gången hon reds på drygt 1,5 vecka. Hon var överlycklig över att äntligen få lite extra uppmärksamhet, lillskruttan! Kändes som vanligt otroligt fin, man inser efter ett litet uppehåll hur mycket man verkligen älskar den där hästen.. <3 Nu får hon gå varannan till var tredje dag lite lätt ute i skogen ett par veckor för att sedan sättas igång inför nästa år.
Mojje skrittade och travade bommar både torsdag och fredag förra veckan. Gick klart över förväntan och vi slapp några utbrott, skönt! Det kommer nog förr eller senare ändå.. Men skönt att undvika sålänge som möjligt. Att galoppera var betydligt svårare, men modet till att våga göra det kommer nog snart som det känns nu. Idag fick han följa med de äldre hästarna ut en sväng i skogen igen, skötte sig jättebra.
Baby har nu haft sadel på sig. Inga problem med det heller, kan återigen bara säga att hon är en klippa den hästen. Nu fortsätter vi med lite mer longering och sedan lite tömkörning innan vi ska ta oss upp också! =)



Prinsessorna ute i hagen..Nöjdare än nöjdast! =)

Följande hästar har jag alltså "fullt ansvar över" för tillfället:

Min egna stjärna, Wepzy f. 2003 e. Jeopardy ue.Aladin Z


Li Lucy, f. 2005 e.Jeopardy ue.Concorde


Majestic d'or Q, f 2004 e. Carte d'or ue.Irco Mena


Baby Flight, f. 2007 e. Empire VDL u. ponnysto

Sådärja! Liten uppdatering från oss här, nu är det kanske dax att ta tag i livet lite och kasta sig genom duschen eller så.
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tror allt du glömde bort en fest på vägen i ditt skrivande;)

2009-11-30 @ 20:26:05
Postat av: Linn

haha, justja! inte lätt att komma ihåg alla fester här inte! ;)

2009-11-30 @ 21:48:37
URL: http://linnhornvall.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Söta! :)

2010-01-02 @ 19:50:23
URL: http://calleojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0