femte april

Nu närmar det sig.. Dags för att åka tillbaka till Skåne om bara några dagar... Ångest, ångest och mer ångest! Kommer sakna alla här så sjuuuukt mycket så det går inte att beskriva! Men det ordnar sig, och det ska bli roligt att träffa alla nere i Skåneland också såklart! =) Det har varit, och det kommer att bli, 7 oförglömliga veckor.

Gårdagen bestod av visningar, ridning m.m. som vanligt =) Fuxen gick på skrittpromenad och W joggade i ridhuset. Den stackarn gjorde illa sig på rampen på lastbilen i fredags när vi var i Enköping, precis vid kronranden har hon dragit upp en rejäl flik som dock har sett fin ut fram tills typ igår.. När jag skulle tvätta eländet så såg det ut som en liten hovböld fylld med blod.. Mindre kul!! Varm i hoven efter att jag hade ridit och dessutom lite gallig varnade starkt för en ny hovböld (känns inte som att hon har förtjänat en till efter den i somras..), men efter att ha stått med jodopaxomslag inatt och idag, och på det stått inne istället för ute i leran, så såg hon ok ut nu på eftermiddan idag.

Dagen har annars flutit på. Mindre kul väder idag än de senaste dagarna med lite snö och allmänt grått o mulet, men det funkar! Hann i förmiddags med att rida både Eljest och Sammi samt att jobba båda 3-årsstona. Eljest skötte sig även idag helt super och både travade o galopperade snällt runt i ridhuset. Sammi var lite spänd efter att inte ha haft nån på ryggen på nästan en vecka, men skötte sig också han bra. Båda 3-årsstona skötte sig kanon, och vi både satt och skrittade på dom för första gången idag =) Dom har nästan varit för simpla, inte brytt sig om nånting - Tänk om alla hade varit sånna! =)) Hanna hann dessutom lina både Starlight och Sputnik (också det två 3-årshingstar), dom har varit rätt simpla att rida in dom också, och har därför fått lite välförtjänt vila ca 3 veckor nu.
Vid 12-tiden hade vi visning på två hästar, sedan blev det lite sen (och som vanligt för lång...;P) lunch, vilket resulterade i att vi var ute i stallet strax efter 15 igen. Joggade Hottan lite (7-åring e. Casir Ask-Bold Irish xx) och sedan trimmade jag W lite lätt. Hon kändes superfin - Roligt!! Därefter tömkörde jag Fuxen en snabbis innan dressyrträningarna satte igång. Efter lite påminnelser om vad det hela går ut på så såg hon riktigt fin ut och jobbade på bra! =)

Imorrn väntar ännu en spännande dag.. Man vet aldrig vad som händer!
Tjingeling =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0