nionde augusti

Ännu en kalasdag! :) Känns nästan som att bloggandet börjar bli tråkigt och ensidigt, jag har det så himla bra och får ju skriva nästan samma sak varje dag... :)
Gårdagen flöt på ganska lugnt, vi red nga hästar och tog tidigt eftermiddag. :)
Idag har vi kört på högsta hastighet, Elin var borta under förmiddagen, Karin ledig och Hannah sjuk, som tur var så hade jag hjälp av Kalle som har börjat hjälpa till här lite parallellt med att han pluggar i Örebro, samt av Daisy och Amanda. 
Jag har hunnit rida åtta hästar, och smått otroligt så har alla varit mer eller mindre kalasfina! :) Började i förmiddags med gammelmannen Rousseau, för att sedan fortsätta med 4-åriga Chakira som verkligen var kalasfin! En supertrevlig liten häst som ger en jättebra känsla! Därefter red jag 7-åriga Dockan, har haft lite svårt att rida henne innan, hon är lite speciell och otroligt känslig, men idag släppte det verkligen efter en stund och då blev hon så grym att sitta på! :)) Hann även med 6-åriga Talinsky innan lunch som också kändes superfin!

Efter lunch trimmade jag först Fuxen lite lätt. Hon har haft en tappsko i snart en vecka och börjar bli lite hovöm, så hon fick ta det ganska lugnt idag men kändes väldigt fin :) Därefter tog vi tag i småhingstarna, jag trimmade Sammi och Eljest och båda var kalasfina! :)) Grymt!
Avslutade dagen med att ta ut Wepzan en sväng på grusvägarna häromkring, ganska skönt efter en dag i ridhuset! :)

Nu ska jag sova! Imorrn har vi massor att göra. Hovslagaren kommer, hästarna som ska till Tierp i helgen ska hoppas och dom andra ska trimmas lite!
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: malin

även om en del kan tycka det är tråkigt så är det ändå bra för en själv att utvärdera dagen. dessutom håller man reda på vad man gjort med sina pollehästar om man bloggar varje dag ;)

2010-08-10 @ 12:36:33
URL: http://mallizzp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0