Sjuk dag

Har varit en sjuk dag. Jag har varit sjuk, mitt liv har varit sjukt. Inte gått utanför dörren, har sjukt dåligt samvete över min stackars häst men får ge henne lite extra kärlek imorrn eller så.
Det är sjukt helt enkelt.
Det är tur att jag har världens bästa mamma, som alltid stöttar mig när jag behöver det som mest. Hon uppskattar mig för den jag är och tycker alltid att jag gör mitt bästa, <3.


Dom bästa. <3

Kommentarer
Postat av: malin

alla uppskattar dig för den du är knäppis!

2010-12-03 @ 07:34:13
URL: http://mallizzp.blogg.se/
Postat av: Anonym

det är du som är bäst, bästaste Linnsan, önskar bara att jag fanns lite närmare dig..... kram

2010-12-03 @ 08:10:51
Postat av: Anna

Ta hand om dig själv och var rädd om dig själv som du är om hästarna. När jag gick i 2:a på gymnasiet gick jag runt med en förkylning och ansträngde mig tills jag fick ITP (Idiopatisk Trombocytopen Purpura) dvs att det egna immunförsvaret slår ut blodplättarna till ett så lågt värde att blodet inte koagulerar som det ska. Det är inte vanligt men det kan hända. Det tog ett 1år innan jag kom upp i ett blodvärde som tillät ridning igen eftersom t.ex. en lätt avtrillning skulle ha kunnat göra att man förblöder. Vi ryttare är supernoga med våra hästar...men ska vi bli långlivade i yrket måste vi ta hand om oss själva också. Keep up the good work!

2010-12-04 @ 00:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0