Kläder efter väder var det va?!

Det är olidligt kallt ute. Åtminstone när man har för lite kläder på sig! ;) Temperaturen ligger på minus 20, idag har det dessutom varit rejält rått och äckligt i luften.
I förmiddags var vi rätt sega på frukosten, drog oss lite för att gå ut i kylan och kollade lite på Mark Levengood på TVn. Elin tycker att han verkar jätterolig, själv tycker jag han verkar rätt konstig.. Jaja, det var bara lite insideinfo. :)
Trimmade Eljest innan lunch, han var grym idag! :) Verkligen jättefin! Sedan lunchade vi både oss och hästar innan vi kom ut igen vid 15-tiden. Joggade W direkt, även hon kändes kalasfin! Därefter fodrade vi lite, jag körde upp G och Q till grannstallet och kilade därefter in en snabbis för att tina upp kroppen som kändes lite som en frusen fiskpinne, käka några mackor och dricka ett glas oboy :) Återvände därefter till stallet och har nu trimmat lite på Beasley som ska hoppträna för Arnold imorrn, fodrat, tinat lösdriftsvatten och jagat fölungar som tyckte att snön var vitare på andra sidan staketet...;) Beasley var piggelin och busig idag med, kändes grymt fin på slutet och gör mig galet glad! :)
Kom in vid 21.30, nu har jag duschat och kikat lite på datorn. Snart väntar sängen, imorrn kommer Arnold och håller träningar så det blir fullt upp hela dan.

Har fått lite frågor efter att Malin länkat till Wepzan på Loviseholms hemsida (http://loviseholm.com/page.asp?id=1220). För att slippa alltför mycket spekulationer så är det som följande.. Ingenting är bestämt , men det stämmer att jag eventuellt kommer sälja, endast pga satsning på unghästar. W är en fantastisk häst på alla sätt, så det handlar inte om något annat i det läget. 


Nog om detta! Nu är det dax att sova! :)
Natti!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej. Måste fråga ungefär i vilken prisklass ligger era unghästar? Tänkte en 3-4 åring.

2010-12-15 @ 09:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0