trettionde mars

På't igen! Ännu en dag är avklarad. Lite bättre än gårdagen som var en riktig "skitdag"! Alla var trötta efter söndagen som blev lång, jag hade sjuk huvudvärk och dessutom var det rätt mycket att göra. Men vi överlevde det också, och idag är alla som nya igen efter massor av sömn =)
Jobbade dom två 3-årshingstarna som fortfarande är i arbete på töm imorse. Stalypsos Son (e. Stalypso-Escudo), har varit lite tjaffsig i munnen ett par veckor nu och har därav stannat upp lite i utbildningen. Han var igång och travade på lina obehindrat innan detta, men nu har han varit märkbart irriterad så fort man tar minsta lilla i honom så vi misstänker starkt att det är dax att byta lite tänder. Jobbade på finfint idag i alla fall! Även Northern Eljest (Escudo II-Calypso II) fick jobba på töm då det var mycket hästar i ridhuset. Också han jobbade på väldigt bra om än lite pigg och laddad i början! =)
Två stycken 3-årsston har vi också börjat jobba med för ett par veckor sedan, det är My Pleasure (e.Montender-For Pleasure) och Querida (e.Quidams Rubin-Linaro). Båda två har hittills varit väldigt okomplicerade och inte reagerat speciellt på nånting.

Eftermiddagen gick i en rasande fart! Hade glömt att W skulle skos så när vi kom ut efter lunchen blev det att passa henne direkt, och sedan göra iordning henne för att hoppa lite. Bana stog på schemat idag och jösses vad fräsch o fin hon kändes idag!! Hon börjar verkligen bli sig själv i humöret, och på det hoppar hon bättre än någonsin. Måste verkligen lägga mycket av det på Elins förtjänst, som direkt har sett problemen med henne och hjälpt mig att ta tag i dom. När hon hade lugnat sig lite idag och hoppat bort lite överskottsenergi så rullade det på riktigt bra och hon gjorde flera riktigt, riktigt fina språng!
Hann gå en promenad med Fuxen också, som även hon var väääääldigt piggelin... Imorrn måste jag hinna rida henne så att hon är lite rastad innan torsdag!

Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0