Bloggtorka!

Har haft lite bloggtorka ett par dagar. Inte funnits alltför mycket att skriva, och framförallt har jag varit så sjukt trött på kvällarna så jag har somnat innan jag ens hunnit tänka tanken på att blogga. :)
Fick en fråga som jag tänkte svara på direkt.

Hej
Vad är det för utbildning du gått?
//Ida
Svar: Jag har gått Unghästutbildningen på Flyinge 09/10. :)

I förmiddags hoppades det för fulla muggar! En liten bana var uppgiften idag, med bl.a. en linje med 5 galoppsprång med räcke m vattenmatta in och en oxer med blå tunnor under ut, en kombination samt hinder på lång anridning. Jag började med att hoppa Galax som kändes lite trött idag, men ändå kämpade på bra! :) Han hoppade snällt över alla hinder och klämde till med nåt riktigt fint språng ibland :) Sedan var det Queridas tur, och vilken stjärna det är!! Jösses som hon hoppar, jag får hålla i manen varje språng. Helt fantastiskt fin är hon kan jag lova! :)
Avslutade med att hoppa Eljest som också han kändes grymt fin, åh så kul det är när hästarna är så grymma så att man blir mållös gång på gång! :)

Efter lunch började jag med att jogga Sputnik lite lätt. Han var galet piggelin idag! Sedan joggade jag W som också hon var väldigt laddad, mer vild än tam! :)
Nu ska jag snart sova, avslutar med en bild på finaste Sammi :)


Schnyggaste bilden någonsin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0