Äntligen lite ordning o reda!

Har haft hjälp av Jonas i stallet idag, och plötsligt känns det som att vi varit nästan full styrka ;) Var klara med morgonsysslorna vid 9.30, in och käkade frukost och sen har vi ridit o grejjat hela dagen :) Började med att fixa ridhuset. Alltid lika skönt när det är gjort!
Jag har hunnit rida sex hästar. Trimmat 3-åringarna Spira och Fina som både var kalasduktiga! Spira har ju utvecklats otroligt mkt sista veckorna och känns fortsatt jättefin, Fina har alltid varit lite trutig och svår i markarbetet men har dom sista ridpassen börjat bli som en ny häst - Sjukt häftig!! :)
Trimmade också Glassen som fick svettas lite med massor av tempoväxlingar, blev riktigt fin på slutet. Hoppade sedan Ligist lite tillsammans med Daisy på Ryan. Vi fortsatte nöta på övningarna som vi gjorde för Arnold sist han var här. Gick riktigt bra!
Avslutade med 4-årshingstarna Skurt och Sammi. Skurtan var väldigt pigg och glad men kändes fin. Sammi fin som vanligt, det spelar nog ingen roll vad han hittar på, jag tycker ändå att han är den finaste ;) Haha.

Nu ska jag snart sova, är rätt så trött.. :) Elin och hästarna är duktiga nere i Flyinge förresten. Både Daisy och Beasley är dubbelt felfria i 5-årskvalen! Final på lördag, grymt! Digital gör sin första runda imorrn, hoppas han är på samma humör som syrran :)
Natti!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej svejs, bodde du i Sundsvall för ca 10 år sedan? funderar på om du möjligen är den ambitiösa målmedvetna tjej som var i mitt stall på den tiden. När fick du din första ponny?

2011-10-08 @ 20:52:16
Postat av: Åsa

http://elin.lundgren-sporthorses.com

2011-10-08 @ 20:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0