Utan dator

Lever för tillfället ett liv utan dator, mitt batteri + laddaren har gett upp totalt, men nu har jag lånat Niklas dator så att jag kan ge er en liten update :)
Igår var jag och Elin iväg till Kumla på tävling med två debutanter. Elin på 4-årshingsten "Skurt" (Corlensky G-Riverman) samt jag på Glassen. Hoppade 1m och båda skötte sig alldeles utmärkt, Glassen hoppade lekande lätt runt felfritt :):)
Idag har jag hunnit rida en drös hästar. På förmiddan hann jag med Sputnik, Spira, Fina och Galax. Alla fina, men allra finast var nästan Spira - Hon börjar bli så sanslöst fin att rida på :) Kunde enkelt i både trav och galopp rida rakt fram under lamporna innanför ena långsidan, och på andra långsidan rida över en bom i bibehållen form och rytm utan några som helst problem. Och hon är bara 3 år :))

På eftermiddan har jag ridit Starlight, Robban och Sammi. Sture var mer vild än tam till en början men sansade sig ganska snabbt :) Robban kändes mot slutet super, och Sammi var lite taggad till en början men blev sjukt fin på slutet han med! Älskade hästar!

Nu vet jag inte när det blir update nästa gång, håll till godo :)
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0