Full rulle

Har varit tillbaka i verkligheten ett par dagar, jobbat hela 4 timmar både igår och idag! ;) Fixat stallet på förmiddagarna och trimmat Sammi på färsta på kvällarna. Han har fått svettats rejält både igår och idag, igår var han så sjukt laddad så det tog nog en kvart för mig innan jag kunde sitta upp, idag var han betydligt lugnare men ändå pigg som tusan.. Vårkänslor redan?! ;)
Har hur som helst lagt mycket vikt på att rida rakt fram under lamporna, känns som att jag börjat tappa en hel del i min ridning nu, är verkligen dax att få lite ordning o reda på torpet. Varv på varv i trav o galopp, många varv har det blivit..... Har även jobbat en del med att släppa ut och öka galoppen ganska rejält på långsidorna för att sedan samla upp och lägga en 10-metersvolt innan hörnet. Båda dom här övningarna är ganska avslöjande på hur stor koll man egentligen har där uppe i sadeln...............
Sammi har jobbat på bra, det är inte lätt men det är i alla fall svårt - Men det blir nog ganska bra i slutändan! Största problemet med honom som med så många andra är att få honom att ta ett jämnt stöd på båda tyglarna. Han släpper gärna vänstertygeln och lägger sig lite mer på höger. För nån månad sen var det faktiskt tvärt om, om jag inte minns fel, så nånting har ju kanske blivit rätt även om nåt annat uppenbarligen har blivit fel! ;)

Imorrn blir det lugnt på hästfronten, Fina har återigen fått vila nån vecka pga underlaget, och Sammi är mer än välförtjänt av en lugn dag. På fredag är det p&j-dax på färsta, blir nyttigt att få hoppa lite mer bana!
Godnatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0