Måndag

En helt vanlig måndag till ända, vet i och för sig inte om det verkligen finns "vanliga" dagar längre, för det varierar så himla mycket nu för tiden. :)
Efter frukosten imorse satt jag inne nån timme och ringde ungefär 100 samtal, nästan iaf ;) Fick hur som helst mycket gjort, kändes fint att gå ut och rida ut en runda på Jack tillsammans med Jennie sen! Ridhuset har varit upptaget under dagen, snickarna har jobbat med det sista på sargen, skönt att inte rida inne i allt bankande och ute är det så fantastiskt fint nu :) Jack var vild och lycklig, bockade sig fram i galoppen och tyckte livet var minst sagt fint! Det tyckte jag med, ibland älskar jag norrland!
Har sedan försökt klippa en ponny, slutade med att den blev halvklippt när klippmaskinen gav upp. Ryckte en man också, eller iaf en halv.. När högen på golvet började likna ett berg var ponnyn rätt less och jag hade ont i händerna, ändå satt till synes lika mycket man kvar - Får nog fortsätta imorgon! :)
Har förutom en del annat hunnit med att hänga lite på Myran som hade tankarna på annat håll idag, och trimmat lite på Sammi så att han förhoppningsvis ska vara lite mer styrbar imorgon på hoppträningen än förra veckan. :)

Jag har löst licens nu också, har haft huvudbry och beslutsångest deluxe - Hjärtat säger Loviseholm och hjärnan har sagt SRK. Var hjärnans tur att vinna denna gången, kommer ju som det ser ut mest att tävla här uppe och det kommer underlätta en del för att få chans att delta på träningar osv.

Nu funderar jag på att sova innan kl 23, vore nog bra de!
Natti :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0