Träning med finhästarna

Vart har den här dagen försvunnit?? Vet inte riktigt vad som blivit gjort, har varit en del strul men det mesta är på god väg att ordna upp sig! Vi har börjat få ordning på klippmaskinerna, nu saknas bara nga nya skär så kan vi köra en helklippning på djuren sen.
Kvällen har ägnats åt Gabyträning. Lika roligt och inspirerande varje gång, idag med fokus på markarbetet, hur nyttigt (och svårt!) som helst. Avslutade med att hoppa en serie med nga galoppbommar fram till 3st oxrar med ett språng emellan.
Sammi var betydligt beskedligare idag än förra veckan och jobbade på ganska bra. Hoppade dock till lite (väl mkt kanske..) i serien, blev nog lite rädd för sig själv och blev ganska spänd, landade med huvudet mellan benen ett par gånger och hade lite sadeltvångskänningar men avslutade helt ok. :) Blir mycket trimhopp med honom framöver så att han coolar ner lite.
Fina har kommit in i nån period igen när hon är rätt fruktansvärd att rida på marken, hon är vinglig och isär "överallt", men sätt några hinder framför henne så är hon stjärna igen :) Ger sån himla fin känsla i sprången så det är galet mellan varven. Tror ridkänslan beror på att hon är i en växtfas också, ser mer bäbis ut igen.

Har anmält till årets första tävling också! Blir i Timrå den 19/2 med Sammi. Sen blir det ev Högbo första helgen i mars och sen en tävling i Sundsvall. När Fina ska debutera har jag inte bestämt riktigt, kan tänkas bli i april nån gång :)
Nu ska jag sova, imorrn är det dressyrträning på schemat och jag ska rida iaf Jack och BB på dan tänkte jag :))
Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0