Näsethelgen

Avslutade helgen på Näset med ett par bra rundor till. Sammi gjorde garanterat sin svåraste runda hittills i livet på samma bana som finalen i NM för JR/YR. Ett par rätt svåra distanser för unghästarna med bl.a. trippelbarr-räcke med 28m, relaterat både in och ut ur 3-kombination på en "S-båge" och lite sånt. Löste allt väldigt enkelt men fick ett riktigt skitnedslag på hindret efter 3-kombinationen. Låg rätt bra på den och han brukar inte missa i dom lägena men dels var han rätt trött i kroppen och sen får man inte glömma att han fortfarande är väldigt orutinerad. Är hur som helst otroligt nöjd med honom i helgen, han har inte haft en tendens till istadigheter och han har kämpat med alla uppgifter som ställts framför honom!

Lördagens och söndagens runda

Costa avslutade helgen med en felfri runda i 1m, hon blev bättre och bättre för varje klass och gjorde nga riktigt fina språng sista rundan! Tyvärr hamnade den inte på film men däremot blev 110-rundan på lördagen filmad. :)


Nu ska jag sova, imorrn bitti har vi Gabyträning mellan 8-11! Blir ett par ponnys som får svettas med mig, Sammi och Costa chillar lite och Galax ska trimmas efter lite vila förra veckan! :)
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0