Fantastiska hästar

Hästarna har varit fantastiskt fina änsålänge denna veckan. Ponnyerna känns fina, dom blir starkare och mer ridbara hela tiden. Hoppade BB för Gaby i tisdags, hon har inte hoppat på nga veckor och var lite ringrostig i början men växlade upp mer o mer för varje språng.
Både Costa och Sammi hoppade också, dom var ruskigt duktiga båda två! Det har hänt väldigt mycket med Costa bara dom tre veckorna hon har varit här, hon börjar hoppa igenom språnget och bli mer reglerbar i sin stora galopp. Sammi verkar trivas med att lösgaloppera dan innan hoppning, han var precis som förra veckan otroligt lugn och avspänd under hela passet. Hoppade bl.a. 4-kombination och det gjorde han super, lugnt och fint genom hela utan en tendens till att krumma o få sadeltvång.
Igår var det dressyrträning för Hanna, då var bensinen slut så vi tog det lite lugnt. Nu blir det ett par lugna dagar innan vi trimmar ikapp oss inför söndagen :)
Fina är på G igen efter sin vrickning, den vilden har fått lösgaloppera i ridhuset ett par dagar denna veckan, igår gjorde vi n tandcheck på henne med en del åtgärder så nu får hon fortsätta med sitt lösgalopperande varannan dag i en vecka till innan vi testar rida igen.
Ikväll är det föreningsmöte här på Backen, planeringen för att bilda Mitt Hjärta Hästsportcenter är i full gång! :)
Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0