ToR Örebro

Timmarna går i ett den här veckan! I tisdags var Sammi duktig på Gabyträningen som vanligt, i onsdags hände ingenting speciellt och igår så trimmde jag Sammi ute på en lägda i solen på förmiddan och sen åkte jag och mammsen ner mot Örebro för att lämna Fina på Markebäck där hon ska betäckas med fina Canterbury :) Tror det kan bli riktigt bra, och hoppas ffa på att han ska kunna förbättra hennes typ och storlek lite.
Var framme på Markebäck vid 20-tiden och redan vid 21 rullade vi in på Loviseholm. Där träffade jag först världens gulligaste Daisy och hennes mamma Lotta, pratade och planerade lite en stund innan dom åkte hem. Sen socialiserade jag lite med Moa & Co, vi kollade in årets föl och snackade skit en stund innan klockan blev för mkt och det var dax att sova :)

Uppe vid 7 idag, hann prata med Jonas, Niklas och Claudia en stund innan vi åkte norrut igen strax efter 8. Med hem fick "lilla" Galax följa med, han får fylla upp Finas plats nu ett tag när hon förhoppningsvis blir dräktig. Vi var hemma strax innan 15, Sammi hade välkomsttal till sin gamla lösdriftskompis (högljutt kan tilläggas!) och nu står dom alltså och polar med varandra -Mys!
Jag hade lite träningar innan jag åt middag och sedan har jag trimmat Sammi som kändes riktigt fin, och även joggat Galax lite som var pigg och glad :) Gullig är han!

Galax VT, f. 07 e. Quin ue.Carthago

Nu ska jag sova lite, upp tidigt imorrn och åka på ponnytävling. Kvällen kommer ägnas åt trim på findjuren och packa inför tävling med Sammi på söndag :)
Natti!


Kommentarer
Postat av: Emelie Löfström

Svar: Tack så jättemycket! Nu blev jag verkligen glad! :) Självklart vore det kul att lyckas komma till en 130 nån gång, men frågan är om lillkillen klarar det :P Men i framtiden så kanske :)

2012-05-28 @ 18:15:56
URL: http://emblems.blogg.se/hast

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0