Update

Dax för en liten uppdatering från Delsboskogarna! Sista dagarna har det blivit vår "på riktigt", gräset börjar bli grönt även här uppe och det dröjer nog inte många dagar föränn björkarna slår ut.
På hästfronten är det lite blandad kompott. När jag äntligen vågade hoppas på att Finas otur var slut så stog hon såklart halt dagen efter... Blev ett besök till fantastiskt duktiga Anette Edling som konstaterade att det inte var något större fel på Fina utan att hon antagligen fått mjukdelsskador till följd av en vrickning eller liknande. Jag hade målat upp scener med både lösa benbitar och senskador så det var med glädje vi åkte hemåt med inrådan på att vila ett par veckor och sedan testa att sätta igång igen. :) Nu går hon i hage och skrittas för hand, och verkar minst sagt taggad...
Sammi känns som en rund miljon! Har lagt om hans träning lite sen snön smälte bort och försöker nu lägga minst ett par dagar i veckan på galoppjobb ute på grusvägarna, bäst att passa på medans dom är mjuka och har lite svikt. Däremellan hoppar och trimmar vi lite, och skrittar ut och njuter i solen ;) Han fick även munnen genomkollad och så var Tommy här förra veckan så han är redo för ny tävlingsperiod.
För honom har jag tänkt att han ska gå nästan en klass varje helg nu i maj för att få komma ut mycket och spänna av i tävlingsmiljön. Har lyckats pricka in en rad bra tävlingar och tävlingsterminen ser ganska klar ut fram till sista helgen i juni.

5/5 Hudik

12-13/5 Tierp

20/5 Bollnäs

27/5 Näset

1-2/6 Östersund ?

14-16/6 Årsta Runsten

29/6-1/7 Sundsvall

Det ser ganska mycket ut på pappret men tror att detta är bästa upplägget för honom när han bara ska gå en klass/dag.
Costa känns också fin, hon jobbar på och tanken är att hon ska med ut på en del av tävlingarna som Sammi åker på. Närmast är hon anmäld till Bollnäs den 20e.

Nu ska jag ut och rida ett gäng! I eftermiddag är det Gabyträning, full fart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0