Myskväll och mer regn

Dåligt med bloggande igår, blev lite bråttom när stallet var klart då jag och Lojsan planerat för myskväll med bio och grejer. Den tidsplaneringen sket sig ganska rejält dock som vanligt men det blev iaf mat, godis och film hemma i soffan för oss tillsammans med Laura och Hedda :) Vi somnade nog ganska fort men vaknade till liv igen vid 00-snåret och tog steget till sängen.. Var lagomt trött imorse, det var nästan lite tungt att kliva upp :)
Dagen har gått i ett, ägnade hela förmiddan åt att klippa klart hästar inför Flyinge, var inte så mkt kvar tack o lov men det tog ändå sin tid. Har nog lite att finslipa imorrn också misstänker jag.. Småhingstarna fick vila idag efter att ha jobbat på så duktigt hela veckan, nya tag imorrn! Föredrar att jobba dom väldigt korta stunder och hellre lite "varje dag", istället för längre stunder ett fåtal gånger/vecka. Regnet har öst ner hela eftermiddan i princip så dom fick rasta sig lite själva i ridhuset bara :)
Ägnade eftermiddan åt att rida fem hästar, var klar vid 19-tiden och släppte Sammi i ridhuset medan vi fodrade och fixade klart det sista. Nu har jag suttit i soffan i snart 40 minuter, känns som att sängen är nästa anhalt.. Nya tag imorrn! :)

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0