Tack!

Tack för alla tips om vad ni vill läsa om och frågor! Jag lovar att skriva lite om allt, men kommer dela upp det lite framöver och ta lite i taget :) Kom gärna med fler idéer om ni kommer på nåt!
 
Idag har vi ridit ut nästan alla hästarna. I förmiddags hade vi lätt otur med vädret, man kan lätt säga att regnet öste ner lagom tills vi hunnit ut.. När vi kom tillbaka verkade det bli uppehåll och vi tog glatt ett gäng till, men hann såklart knappt komma iväg innan det öste ner ännu mer än rundan innan :) Blöta och kalla men ganska glada ändå, det kunde ju varit värre! Lite torra kläder på och sen blev man varm ganska fort igen. Fortsatte förmiddan med lite tämjning av småhingstar tillsammans med Amanda. Elin har varit gullig och "förtämjt" dom lite så det var nästan lite fusk för oss :) Har förresten bestämt mig för att bli lite polare med lilla gulliga Corum, en riktig "Linn-häst"! ;)

Corum Obolensky (f. 09 e. Cornet Obolensky-Corum)
 
Hann även rida Sammi lite innan lunch, han ska hoppa imorrn så joggades bara lite idag :) Man är helt lycklig varje gång man kliver av honom :)
Efter lunchen så hann vi rida ut ett par rundor till, fixat lite med hästarna och var klara helt galet tidigt redan till kl 17 så sedan har jag ägnat kvällen åt att glo på träningar, mys!
 Fick typ världens suddigaste bild på Daisy som fick agera lite B-ponnyryttare

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0