Sista dagarna

Haft dålig blogglust sista dagarna, utan egentligen anledning men behövde väl lite skrivbreak helt enkelt. :)
Allt snurrar på som vanligt i alla fall, hästarna jobbar på och känns grymt fina överlag. :) Nyblivna 3-åriga hingsten Northern Diamond beter sig som en stjärna och travar snällt runt fyrkanten åt båda hållen, om dom nu 4-åriga hingstarna var lättsamma att rida in i höstas så kan Daimen betecknas som självlärd.. ;)
Calle och Corum hoppade bana igår med båda grindar, vattenmatta och plank utan att blinka, dessutom gör dom det riktigt bra, fina djur! Liten har blivit så grymt fin att rida på marken sista dagarna, galet fin liten häst :)) Stjärna har varit lite ofokuserad några dagar men var helt grym idag, hon har jobbat ihop för ett par dagar ledigt.
 
Sammi och Skurtan har legat lite i hårdträning i veckan. Dom har fått hoppa banan som står i ridhuset rätt många varv men oj vad bra det börjar bli! Framförallt Skurtan var sjukt bra idag, var så extremt enkelt att styra runt, otroligt ridbar.
Sammi är ju kanske inte den jämnaste hästen att rida på mellan hinder, men fick en hel del tips av Elin för ett par dagar sen och det har blivit enorm skillnad, kanske framförallt eftersom jag ändrade en ny del i ridningen och fick en helt annan känsla, vågar och orkar rida honom igenom det heta och ibland lite vilda och han blir sådär blixtsnabb upp från backen igen som han kan vara, trots att han hoppar så ojämnt tekniskt så ger han en rätt grym känsla när han får till det.
 
Imorgon är det fredag igen, jag ska försöka ta tag i inbetalning av licenser och sånt så att det går att anmäla lite tävlingar snart!
Tjingeling :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0