Falsterbo välkomnar med sol

Vi har haft det minst sagt soligt idag, har nog inte sett ett enda moln från tidig morgon till sen kväll. Vaknade i vanlig tid imorse, vid halv 7-snåret med andra ord, men lyckades dra mig till 8-tiden innan jag var alldeles för pigg för att sova längre.. Önskar verkligen att jag var bättre på att ta tillvara på mina lediga dagar, men det är nog bara att inse att jag egentligen ogillar total ledighet, är så trimsugen att jag snart blir odräglig att tas med. :) Inte mycket roligt på tävlingarna idag heller, var uppe och såg kvalet till 5* klasserna imorse och har sedan sett några 7åringar på eftermiddan. Bland annat gjorde Elin en grym och felfri runda på fina Beasley, tänk att jag fastnade för honom redan som 4åring, och nu har han varit 2a som 5-åring här nere, hoppat unghäst-vm, tagit vinster och placeringar i internationella unghästklasser och verkar fortsätta på samma bana även som vuxen häst. Ibland kan man nästan tro att jag har lite känsla för det här, även om jag antagligen mest bara har tur ibland eftersom jag i slutändan bara fastnar för dom söta hästarna som inte alltför ofta blir lika bra som Beasley ;)
Låg mellan klasserna ett par timmar på stranden, slutade med att jag nu är typ jättebränd på hela ryggen och antagligen inte kommer klara så mycket mer sol den här veckan. Att jag aldrig lär mig..
Hunnit upp en sväng till lastbilarna också och socialiserat lite med loviseholmsgänget, hittade först Daisy och Alicia vid stallarna så fick en liten dos häst, tur, men inser ändå hur störd jag antagligen är som har sån abstinens efter knappt 24 timmar.

Nu ska jag sova, imorgon kan jag vid svåra abstinensbesvär se drygt 300 unghästar hoppa, tänkte dock sålla ut det en del, riktigt så desperat är inte ens jag :)
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0