En hel vecka utan uppdatering

Det är inte så att det varit stiltje i fältet, har bara inte haft nåt intressant att skriva och som varit värt att blogga om, så har helt enkelt väntat in enklare tider.
Har grejat lite i min ensamhet större delen av veckan eftersom Elin åkt på någon typ av mördarförkylning och knappt varit vid medvetande sista dagarna, har definitivt varit viss säkerhetsmarginal som gällt för att förhoppningsvis inte drabbas av samma skit :)

Kusarna trimmar på bra i alla fall, Maneten har åkt hem på lite vila några veckor men dom andra jobbar på som vanligt. Sammi kändes löjligt fin ett par dagar men hade en av sina sämre dagar igår, han är inte riktigt lika förlåten för allt som han var innan och fick svettas rätt rejält tills han behagade vara på jobbet igen... Känns rätt oacepptabelt att komma in i ridhuset och börja med att skrika som en unghingst och hysteriskt hoppa runt, runt, och sedan oavbrutet springa och fundera på vad som händer utanför ridhusets fyra väggar istället för att springa rakt fram två meter innanför spåret. Suck, tur att han är gullig. Synd att han var snällare som hingst. ;)



Tjenare gullet.

Skurt känns bara rätt grym, han har aldrig känts så fin som nu, ska bli roligt att se hur han utvecklas framöver. Som det känns nu kommer det vara helt upp till mig hur hans utvecklingskurva ser ut framåt, han har verkligen blivit en otroligt mycket bättre och mer lättarbetad häst som valack, och kapacitetsmässigt kommer det räcka och bli över åt mig:)






Sammis numera ständiga hot till toppen på favoritlistan ;)

Även 4åringarna jobbar på fint, jobbar mycket tempoväxlingar överlag med alla hästar för att dom ska bli kvickare både fram och tillbaka och samma gäller för småttingarna. Känns som att det gett resultat under veckan och tror att alla tagit sig nåt snäpp framåt. Dagens guldstjärna går till gulliga Lillan e. Caressini L som verkligen tagit åt sig träningen i veckan och idag gjorde det superenkelt och kändes grymt fin:))

Nu ska jag kila ut och fodra innan jag tar söndagskväll. Hade brist på saker att göra under eftermiddagen och fick en fantastisk lista av Elin att beta av..Haha!
Tjingeling


Kommentarer
Postat av: Elin

Målade du tånaglarna?!

2013-06-23 @ 23:10:20
Postat av: Hanna

Vilken fin en som står på stallgången! Vem är det?

Svar: Det är Skurt :))
Linn

2013-06-24 @ 22:27:02
URL: http://hanchens.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0