Typ perfekt dag med mycket att se fram emot

Ganska perfekt dag idag :) Fint väder utan att bli för varmt, inga oförutsedda inslag och hunnit allt i lagom tid. Ridit ett gäng kusar, och även om inte alla känts fantastiska så känns det som att det blivit nåt vettigt gjort med alla.

Har nu suttit en stund med lite tävlingsplanerande, även om jag i slutändan försöker passa in så många tävlingar som möjligt där Elin tävlar så känns det bra att ha lite översikt på vad som finns att välja på och ibland passar det helt enkelt inte in att åka till samma ställen. Har dessutom ett litet dilemma nu när Sammi inte riktigt känns redo för att följa med på några av tävlingarna som jag tänker att Skurt ska gå, samtidigt som han behöver gå en annan typ av tävlingar än det som passar 4åringarna :) Aja, han får stå tillbaka lite nu och följa med där det passar, är ingen häst som blir sämre av att inte tävla en period, snarare tvärt om, så det blir nog bra i slutändan. :)

Planerat lite med mammsen också inför stundande Falsterbosemester, ska bli otroligt roligt och mysigt att ägna en hel vecka åt släkt och vänner. :)

Nu ska jag släppa ut Lewis en sväng och sen sova, på't igen imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0