Borta bra men hemma bäst

Har haft en supertrevlig helg i Grevagården med underbara människor. Trots extrem kyla stundtals, sönderfrusna fingrar och tår och isiga vattenhinkar så har stämningen varit på topp :) Mina prestationer har varit från rätt dåliga till rätt bra, bäst red jag nog i lördagens 130-klass där det kändes väldigt stabilt till en början även om jag lyckades klanta till det på ett räcke som kom rätt snabbt ur sväng. Aja, några rundor till på banor av samma stuk så är jag snart back in business och har tajmingen i kroppen :) Skurt har hur som helst varit rätt grym, känns som att han är påväg att bli riktigt komplett :)
Rullade in hemma framåt 19-tiden igår, både jag och Lewis däckade ganska fort när vi kom in.. Helt slut. Och även om det är roligt att ligga ute på tävlingar så trivs jag bäst hemma, har alltid brottats med viss prestationsångest och av någon anledning så påminner den mig mest när jag groomar på tävling, antagligen för att jag vet att jag förstör för någon annan än mig själv om jag missar något och överlag är rätt livrädd för att göra fel.
 
Idag har jag fått rätt lite gjort på rätt lång tid, vanligt stallfix, urpackning från helgen och 7 hästar arbetade. Är fortsatt förälskad i treåriga Northern Diamond (e. Diamant de Revel-Calypso II) som bara är så otroligt ambitiös och rolig att jobba med :)
Nu måste jag sova, har haft ont i magen sen lunchtid och tänkte sova tidigt, gick åt skogen den här gången också.
Natti :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0