omplanering

Har ägnat min hästfria kväll åt andra hästiga aktiviteter. Planerat lite tävlingar inom närmsta framtiden, skulle åkt till Norrköping v.20 men eftersom att Skurtan är nykastrerad och inte kommer tävla på ett tag och därav inte kan gå med i laget som tänkt så försvann halva meningen, Sammi har ju visserligen känts jättebra i helgen men vill inte chansa med honom och plocka ut honom i för svåra klasser redan. Han behöver bli jämnare mellan hinderna först och jag misstänker att lagfinalsomgångarna kommer vara ganska ordentligt tilltagna. Dessutom är det en rackarns dyr tävling, och jag får dessutom inte rida bara avd B utan måste då ha en häst som går avd A hela helgen. Aja, skit samma, vi har hittat en tävling på Örsta Kulle samma helg där det fanns lämpliga klasser för både Sammi och Maneten så det blir bra trots allt.
Efter den tävlingen finns det bra tävlingar varje helg, så det ser bra ut framöver, är så kul att kunna ha med Sammi i planen igen :))

Förutom lite pusslande med tävlingar så har jag haft en lång pratstund med min gulliga farmor i telefon, hon och farfar bor uppe i Övik vilket gör att jag hälsar på dom alldeles för sällan, är som dom flesta vet dessutom rätt värdelös på att ringa och socialisera med folk i största allmänhet, sover för det mesta min lediga tid och passar på att vara osocial dom timmar om dygnet som jag kan. Måste hur som helst bli lite bättre på det, och ska verkligen försöka ta en Öviks tripp i sommar.

Nu ska jag försöka göra en plan för veckan som kommer, har rätt många hästar igång så måste strukturera lite för att ta tillvara på varje minut på bästa sätt :)
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Karin :) hov

Bra jobbat där - bort m kulorna bara ;)!

2013-05-08 @ 21:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0