Bra dag

Har haft flyt idag. Morgontrimmade Skurt som var rätt grym, han är verkligen en sån häst som mår bäst när han aktiveras varje dag och aldrig behöver få överskottsenergi. När han är ordentligt rastad är han fantastisk att rida men när han är för pigg så snurrar det mest i huvudet och man får känslan av att han är "överallt".. Sammi är nästan tvärt om, även om det väldigt lätt mest snurrar i hans huvud också så mår han bäst av att få ordentligt med tid att "hinna andas", och fungerar bäst och är lugnast när han får några dagar i veckan med t.ex. skritt i skogen osv :)
 
Ganska lugnt på jobbet idag med, 4-åringarna har fått lite vila så jag trimmade Sally som kändes riktigt fin och fortsatte med hennes 2,5-åriga avkomma Kerstin (Chacco Blue) som nu springer snällt på volt med sadel och träns.
Var klara redan framåt halv 4, red lite på Fina och brassade sedan iväg till Loviseholm lagom till Elins träningar började vid 17-tiden. Har alltså ägnat kvällen åt att kolla träningar och umgåtts med gamla och nya vänner. Härlig motivationshöjare i vardagen. Rider bättre, är mer motiverad och antagligen mycket trevligare att umgås med efter mina Loviseholmsbesök som redan hunnit bli en vana :)
Stannade dessutom och köpte D-vitamin på vägen hem, har hört att det både ska göra en piggare och lyckligare, återstår att se om det funkar ;)
 
Natti!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0