Jul. 28, 2014

Värmeböljan from hell har besökt oss sista veckan, orken för att blogga försvann i samma veva men nu är det dags för en uppdatering. Har börjat rida igång Sammi igen, han känns mycket bättre nu så hoppas kunna ta med honom någon dag till Hammarö nästa vecka. :)
Dom andra hästarna trimmar på som vanligt. Idag har Daimen, Wilma och Våfflan varit på tävling i Sundbyholm. Daimen hoppade felfritt i båda sina klasser och är nu färdigkvalad till semifinalen i 4-årschampionatet, lite spänd stundtals fortfarande men jag tror han kommer bli så himla fin när han får mer styrka och rutin. :)
Våfflan hoppade även han felfritt i 1m och var jätteduktig i 110-klassen också förutom att jag var lite långsam in på banan och inte hann fullfölja planen helt. Wilma skötte sig också prima men var som vanligt lite pigg första klassen, hoppade dock felfritt förutom att jag gjorde en volt när det ramlade iväg lite.

Väl hemma har jag fixat stallet och gjort iordning samma kusar inför morgondagens tävling, Daimen hoppar 1m och Våfflan och Wilma 110 :)

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0