Grymma kusar i Kristinehamn

Tillbringat dagen i Kristinehamn på tävling med fyra hästar. Väldigt trevlig anläggning att tävla på och även om inte Värmland har dom snabbaste tävlingarna så har dom nog alltid dom gladaste funktionärerna som trots 30 graders värme (eller spöregn vilket brukar vara vanligt i Värmland) är lika glada när man åker hem som när man kommer dit. Funktionärer på alla våra tävlingar är väl överlag helt fantastiska, det är svårt att föreställa sig hur mycket tid och energi dom lägger ner för att vi ska kunna tävla :) 
 
Inledde dagen med att Maggan Eriksson Bechs 5-åring One More Chance  (e. Bravour) hoppade felfritt i både 110 och i sin debut i 115. En häst med fantastiska kvalitéer och som trots sin orutin och storlek är otroligt känslig och "elektrisk". :)
I 120-klassen hoppade Margareta Ljung Westerbergs Heart of Gold  MLW  (fölsto -10 e. Heartbeat-Carson Ask) felfritt, också en häst som alltid vill vara felfri och nästan alltid är det också! 
Sen hoppade jag Janna och Carinas 8-åring Caskojs Caresso (e. Cartier) samt Robbans och Margaretha Frimans Gazelle MF (-07 e. Chicago Z-Landlord) i 130 och 140. 
Båda var jättefina där Caresso hade ett retligt nedslag i varje runda men i övrigt kändes väldigt enkel och stabil. Gazelle var "som vanligt" väldigt tävlingssugen och var 2a i 130n, hon lekte runt även i 140-klassen men där fick även hon ett retligt nedslag. 
 
Är så glad över att ha så många riktigt fina hästar i stallet, plötsligt står två stabila 140-hästar i stallet där det finns mer utveckling att hämta och ett helt gäng yngre riktigt lovande hästar är påväg upp. 
Heart of Gold MLW idag :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0