Söndagshäng

Veckorna springer iväg och vi har avklarat vad som troligen var årets sista tävling. Kan hända att några får lufta sig på någon tävling till men börjar se lite glest ut på tävlingsterminen och känns dessutom som att det börjar bli läge att vila och vinterträna hästarna istället :)
 
Dom som tävlade i Örebro förra helgen hoppade fint. Walde var felfri i 110, Goldie var felfri i 115 och Kerstin var felfri i 110 och 115. Hannah hoppade Enya som var felfri i 110 och debuterade 115 med nåt nedslag men vilken hoppning det finns i henne :) Även lilla Pepper hoppade, felfri i 115 och ett ner i 125.
Fina Kerstin avslutar sin första tävlingsäsong lika felfritt som den inleddes, hon har varit felfri i 16 av sina 20 starter sedan i juni :) 
 
Leran har förresten bytts ut mot minusgrader och stenhård backe. Jag är glad över att slippa spola ben och ta av leriga täcken. Har dessutom klippt ett gäng i helgen, dom flesta för andra eller till o med tredje gången. Älskar nyklippta hästar även om det är tråkigt som inget annat att klippa dom.
 
Nu ska jag fortsätta söndagsmysa med Robban, Ultra och Torsten. Ultra är världens gulligaste terroristhund, och envis som hon är så har hon till o med fått Torsten att inte hata henne ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0